Föreläsningar & Kurser

BALANSERADE BARN

Ett barn i balans har lättare för att lära.

VI BESÖKER GÄRNA ER!


Vi har över 15 års erfarenhet som föreläsare och arbete med massage & träning.


Alla våra föreläsningar och kurser är anpassade för arbete bland barn och unga och samtliga innehåller mängder av praktiska, användbara övningar som är enkelt att väva in i sin verksamhet.

 

Har ni 3 timmar på en studiedag eller APT, så besöker vi gärna er.

Föreläsningarna arrangeras i era lokaler eller i vår lokal i Malmö.Vi förknippas med enkelhet!

Enkelt att förstå! Teori, forskning och praktiska övningar vävs samman på ett roligt och lekfullt sätt.

Enkelt att använda! Pedagogerna kan starta sitt arbete redan dagen efter avslutad föreläsning eftersom vi alltid ger en tydlig bild och modell om hur man bör starta och fortsätta sitt arbete.

Enkelt att strukturera! Föreläsning presenterar flera olika upplägg med olika tidsintervall vilket ger deltagarna en enkel start.Se våra kurser nedan.

Tillsammans skapar vi ny energi och nya möjligheter!Missa inte vår storsatning!

2 dagars utbildningen "Träning i livet!" 

I vår satsar vi mer än någonsin.


Motorikens påverkan för inlärning


Flera forskningsstudier visar kopplingar mellan rörelse och inlärning. Balanserade Barn har tagit fasta på flera av studierna och skapat en föreläsning med syfte att öka kunskapen och ge enkla tips och övningar på hur ni som pedagoger kan använda motorik och rörelse för att hjälpa barn med inlärningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, låg impulskontroll och motoriska svårigheter.Barnmassagekurs


Balanserade Barn har under 15 år arbetat med kurser i barnmassage och skrivit böcker i ämnet.


Vår kurs bidrar till ökad kroppsuppfattning, empati, respekt och acceptans för andra människor. Den bidrar även till att samhörigheten mellan barnen ökar, mindre konflikter och en tryggare barngrupp. Forskning visar att barn som får regelbunden massage finner harmoni och ökar sin inlärningsförmåga.


Skolbarnsmassagekurs


Det är bevisat att massage på schemat kan bidra till bättre inlärning och studieprocess. Massage gör att eleverna får en paus i sitt dagliga arbete, hjälper hjärnhalvorna att koppla, känner avslappning, får ny energi och motivation.


Balanserade Barn har under 15 år arbetat med kurser i skolbarnmassage och skrivit böcker i ämnet.

Vår kurs bidrar till ökad kroppsuppfattning, empati, respekt och acceptans för andra människor. Den bidrar även till att samhörigheten mellan eleverna ökar, mindre konflikter och en tryggare barngrupp.


Vill er verksamhet ha besök av oss?

Vi reser i hela Sverige.


Nytt för i år är att vi har fasta priser över södra Sverige!

För verksamhet i norra Sverige, kontakta oss för offert.