Balanserade Barn är en del av Träning i Livet

Genom ett samarbete bildades företaget Träning i Livet

2015 startade ett samarbete mellan Balanserade Barn och TBO Happy Living för att sprida vikten av motorik och motorisk träning. Genom utbildningen Träning i Livet växte företaget med samma namn. Idag är Träning i Livet ett anlitat företag som både utbildar och föreläser  inom motorik och fysisk aktivitet, skapar utbildningsmaterial för ökad fysisk aktivitet i förskola, skola och hemmet. 

Häng med ut i spåret - Aktivitetsrundor

2018 startade Träning i Livet en stor satsning för att öka rörelse på bredare samhällsnivå. Namnet aktivitetsrundor föll sig naturligt eftersom konceptet handlar om att vara fysisk aktiv utomhus i ett spår eller på en angiven runda. Längs vägen möts man av skyltar med fysiska övningar och forskning. Flera kommuner har nappat och projektet är fortfarande högaktuellt. Idag finns Aktivitetsrundorna ”Varje steg räknas” och ”Puls och styrka” på många platser i Sverige.

Klicken med vänner

Genom Klicken med vänner får du ta del av olika äventyr och roliga uppgifter! Klicken, eller färgklicken, klickades ut på en palett i en ateljé. Det var ren tur att den lyckades skaka liv i sig själv och rymma tillsammans med sina nyfunna vänner Pricken och Droppen.

Klicken, Pricken och Droppen förmedlar kunskap och genom sagor får ni utföra uppdrag och ta del av fakta. Materialet bidrar dessutom till mer kreativitet, fysisk aktivitet och samarbete. Ett perfekt material för förskola och de yngre åldrarna i skolan. 

 Materialet passar i hemmet, förskolan och för de yngre barnen i skolan. Materialet kopplas till forskning, fakta, fysisk aktivist, lärande och läroplaner. 

Materialet är ett samarbete mellan Träning i Livet och Studio Mitkovic

Guldkorn

Träning i Livet ger ut mängder av olika material för alla åldrar. Ta chansen att sprida vikten av rörelse bland dina barn. 

 

Lär dig hjälpa barn med motoriska svårigheter få bättre kontroll över sin kropp. Utbildningen Träning i Livet ger kunskap och mängder av praktiska verktyg så att du på ett enkelt sätt kan hjälpa barn och ungdomar. Vi arbetar med hur motorik och rörelse kan påverka inlärningen för barn och ungdomar. Genom att observera, bygga motoriska program som barnet tränar varje dag stärks barnets motorik och perception. Det skapar förutsättningar för bättre inlärning, koncentration och välmående.